SİYASET Haber Girişi : 25 Kasım 2018 19:18

CHP'li Kadınlardan 'Kadına Şiddete Hayır' Açıklaması

CHP'li Kadınlardan 'Kadına Şiddete Hayır' Açıklaması
CHP Kadın Kolları: “Kadına Şiddetle Mücadele Günü” CHP Kars Kadın Kolları Başkanlığı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında basın açıklaması düzenledi.

Kars Olay-Cumhuriyet Halk Partisi Kars İl kadın kolları başkanı Nazan Demirci yaptığı açıklamada "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nün farkındalık oluşturmak adına çok önemli olduğunu bildirdi. Demirci, parti binasında yaptığı basın açıklamasında, geleceğe ve hayata sahip çıkmak için şiddetsiz bir memleket hayal ettiklerini söyledi. Kadınların her gün şiddete maruz kaldığını ifade eden Demirci, taciz ya da tecavüz olaylarının yaşandığını ileri sürdü. Şiddetin sıradan vakalar gibi medyada yer aldığını belirten Demirci, kadına yönelik şiddetin önüne geçmek için ayrıştıran ve ötekileştirilen dilin terk edilmesi gerektiğini söyledi. Demirci Kadınların hayatın her alanında daha fazla yer alması gerektiğini aktardı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.