SİYASET Haber Girişi : 27 Ocak 2022 14:59

Kars Chp'de İstifa Depremi, Genç Yönetim Düştü

Kars Chp'de İstifa Depremi, Genç Yönetim Düştü
Cumhuriyet Halk Partisi Kars Gençlik kollarında istifa depremi.

Kars Olay- Cumhuriyet Halk Partisi Kars Gençlik kolları başkanlığını 8 yıldır sürdüren Uğurcan Vergül sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

 

İl başkanıyla aralarındaki sorunlardan kaynaklı istifa ettiği iddia edilen Vergül ile birlikte  yardımcısı Baran Aras da istifa etti.

 

CHP Kars Gençlik kolları başkanlığı  görevinden istifa eden Vergül'ün yerine önümüzdeki günlerde parti genel merkezi tarafından yeni bir ismin atanması bekleniyor.

 

Uğrucan  Vergül istifasını sosyal medya hesabından yaptığı şu açıklamayla duyurdu;  “Yaklaşık 8 yıldır gururla yürütmüş olduğum Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevimden ayrılma kararı aldım. Görevim süresince bana hep destek olan başta Gençlik Kolları İl ve İlçe yönetimleri olmak üzere partimizin her kademesinden yöneticiler ve üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Gençliğimizin her daim yanında olarak, partimizin ana kademelerinde tüm yol arkadaşlarımla birlikte iktidar yolunda her daim aktif olacağız.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.