KARS Haber Girişi : 30 Ekim 2019 13:13

Kars Belediyesi'nin Logo Yarışması İptal mi Oldu?

Kars Belediyesi'nin Logo Yarışması İptal mi Oldu?
Mevcut logoyu değiştirmek için 12 Haziran 2019'da yarışma başlatan Kars Belediyesi aradan neredeyse 6 ay geçmesine rağmen sonuçları açıklamadı. Akıllara ise şu soru geldi Kars Belediyesi'nin Logo Yarışması İptal mi oldu?

Kars Olay- Mevcut losunun Üzerinde Türk Bayrağı ve Atatürk resmi bulunan Kars Belediyesi'nin logosunu değiştirmek için yarışma başlatan Belediye yarışmanın aradan neredeyse 6 ay geçmesine rağmen yarışmanın sonucunu açıklamadı. 12 Haziran 2019 günü yarışmayı başlattığını duyuran Kars Belediyesi daha sonra 30 Temmuz 2019 günü yarışmanın süresini 3 ay daha uzatmıştı.

 

LOGO YARIŞMASI İPTAM Mİ EDİLDİ?
Kars Belediyesi yarışma süresinin 3 ay uzatıldığını açıklamıştı. İlk duyurusunda yarışma sonucunun ilan tarihini 28.07.2019 olarak açıklayan Kars Belediyesi ani bir kararla yarışmanın son gününde süreyi 21.10.2019 tarihine kadar yine uzattığını açıklamıştı. Uzatılan ikinci 3 aylık sürenninde dolmasına rağmen bir açıklama yapılmazken akıllara şu soru işareti geldi: "Kars Belediyesi Logo Yarışmasını İptal mi Etti?"

 

YARIŞMA İKİ KEZ UZATILDI
Yarışmayı başlattığını duyuran Kars Belediyesi ardından 1 kez yarışmayı uzattıktan sonra sürenin dolmasına rağmen yarışma sonucunu hala açıklamadı. Yine Ayrıca Kars Belediyesi Resmi Sitesinde Konuyla ilgili KARS BELEDİYESİ KURUMSAL LOGO YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI  VE ŞARTNAMESİ  linkininde çalışmadığı görülürken, belediye yetkililerinden bir açıklama yapılmaması ise yarışmamın devam edip etmeyeceği veyahut iptal edilip edilmediği merak konusu oldu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.