ASAYİŞ Haber Girişi : 30 Ekim 2019 09:46

Yunus Polisleri Kars Sokaklarında

Yunus Polisleri Kars Sokaklarında
Kars İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Motosikletli Yunus Polisi Timleri ilk defa 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında görüntülendi.
Yunus Polisleri Kars Sokaklarında

Kars Olay- Asayiş olaylarında caydırıcılıkları ve oto kontrol sistemleri ile bir çok ilde başarıyla görev yapan motosikletli yunus polisi timleri artık Kars'ta görev yapacak.

 

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü emrinde 4 ayrı motosikletli ekip olarak

çalışacak   Yunus polis timleri ilk defa Kars sokaklarında  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tören kutlamalarında görüntülendi.

 

Motosikletli Yunus Polis Timleri Hakkında Bilgi
İlk olarak 1993 yılında İstanbul’da faaliyete geçen Motosikletli Polis Timleri başta asayiş ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması, meydana gelen olaylara en kısa sürede müdahale edilmesi ve şüpheli şahısların yakalanmasında etkin bir şekilde görev yapan Motosikletli Yunus Polisi Timleri Kars'ta da görev almaya hazırlanıyor. 

Önümüzdeki hafta Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü emrinde çalışacak motosikletli  Yunus polis timlerinin suç ve suçlular üzerindeki etkili imajı ve görev anlayışlarıyla halkın güven ile desteğini tez zamanda kazanacağı düşünülüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.