KARS Düzenleme Tarihi : 23 Eylül 2020 23:00 Haber Girişi : 23 Eylül 2020 23:01

Kars Belediyesi Çocuk Parklarını Açtı

Kars Belediyesi Çocuk Parklarını Açtı
Merkez Subatan, Alpaslan, Paşaçayır Mahalleleri ve Digor Yolu Tokide Kars Belediyesi tarafından yapımı devam ettirilen parkların ikisinin açılışı bugün gerçekleştirilerek hizmete açıldı.

Kars Olay-Kars Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nün geçtiğimiz aylarda Belediyenin kısıtlı mali ve fiziki imkanlarına rağmen Başkanlar Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca’nın talimatı ve gözetimiyle başlattığı park çalışmalarında yapımı tamamlanan iki parkın açılışını Belediye Başkanı Şevin Alaca, Başkan Yardımcısı Muazzez Çağrıtekinci, Belediye Meclis Üyelerinin de katılımıyla bugün yapıldı.

 

Subatan ve Alpaslan Mahalleleri’ndeki çocuklarında katılarak kurdela kestiği açılışlarda mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri Başkan Alaca’ya da teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Kars Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ayrıca kent merkezi ve mahallelerdeki parkların da içinde bulunduğumuz yaz sezonu boyunca park mobilyalarını yenileyerek, zemin ve duvar iyileştirme çalışmalarını ayrıca yaparak vatandaşların taleplerini yerine getirmek üzere de aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.