KARS Haber Girişi : 29 Ocak 2022 15:18

Kars Ardahan Yolunda Trafik Kazası, 5 Yaralı

Kars Ardahan Yolunda Trafik Kazası, 5 Yaralı
Kars – Ardahan kara yolunda iki kamyonet çarpıştı. Meydana gelen kazada 5 kişi ağır yaralandı

Kars Olay-  Kars-Ardahan Kara yolu Boğatepe mevkiinde trafik kazası meydana geldi.  İki  Kamyonetin çarpışması  ile dondurucu havada  can pazarı yaşandı.  Meydana gelen kazada yaralıların imdadına itfaiyeden UMKE'ye kim varsa koştu.

 

BUZLU YOL CAN ALIYORDU!

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Göle- Kars kara yolu güzergahındaki Boğatepe mevkiinde gerçekleşen olayda iki kamyonet çarpıştı. Yolun buzlu ve kaygan olmasından kaynaklandığı belirtilen kaza sonrası 5 kişi ağır yaralandı.

 

ZAMANLA YARIŞTILAR!

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık, Jandarma, İtfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkarmak için adeta zamanla yarıştı.  Kamyonette sıkışan sürücü ile birlikte kazada toplam 5 kişi yaralandı. Kabin içerisine sıkışan yaralı, ekiplerin çalışması sonucu kısa sürede sıkıştığı yerden çıkarıldı.  

 

Ambulanslarla  Harakani Devlet Hastanesi, Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Göle Devlet Hastanesine sevk edilen  yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.