KARS Haber Girişi : 28 Ocak 2022 23:10

Karslıların Erzurum Çilesini Bitiren Haber

Karslıların Erzurum Çilesini Bitiren Haber
16 kesitli tomografi cihazına ilave olarak 128 kesitli modern tomografi ve kemik ölçüm cihazları Harakani Devlet Hastanesinde hizmete girdi.

Kars Olay- Sağlık Bakanlığı tarafından modern tomografi ve kemik ölçüm cihazları , Harakani Devlet Hastanesinde hizmete girdi. 

 

Türkiye'de  47 şehre gönderilen 500 bin dolar değerindeki modern bilgisayarlı tomografi cihazı, kemik ölçüm cihazı, 2 ultrason cihazı ve merkezi monitör sistemi Kars Harakani Devlet Hastanesinde vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

 

Kars’ta olmadığı için  Erzurum yollarına düşen  Karslılar, bu hizmet ile çileden kurtulacak. 

 

Modern cihazlar, Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Valisi Türker Öksüz, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüsnü Kapu, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Zakir Lazoğlu ve Harakani Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aytaç Erman Kesgin ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’ın katıldığı açılış töreninin ardından hizmet vermeye başladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.