KARS Haber Girişi : 29 Eylül 2017 15:08

KAI Tanıtım Günleri’nin Kars’a Faydası Ne?

KAI Tanıtım Günleri’nin Kars’a Faydası Ne?
Kars Ardahan Iğdır Federasyonu tarafından düzenlenen KAI Tanıtım Günleri Ankara Kültür Merkezi'nde yapıldı. Tamam, da bu tanıtımların Kars’a faydası ne?

Kars Olay ÖZEL HABER- İşte madde madde KAI Tanıtım günlerinin olumsuz ve olumlu yönleri. Takdir yorum eleştiri her zaman olduğu gibi yine siz okuyucularımızındır. 

Kamuoyu şu soruları şimdiden sormaya başladı bile şimdiden. 
1- Kamu kurumları ilçe belediyeleri ve Kars’ın yerel esnafı dâhil toplam 50 çadır yeri olan KAI tanıtım günleri için yer ayrılmasına rağmen Kars esnafının 3-4 firma haricinde katılımı neden az oldu? 
2- İsminin Kars Ardahan Iğdır Tanıtım günleri olmasına rağmen Iğdır’dan hiçbir esnafın tanıtım günlerine katılmamasının nedeni nedir?
3- Ankara’daki hava şartlarının sıcak olmasından dolayı esnaf tanıtım günleri için götürdüğü malları korumakta güçlük çekti. Esnafın malları için soğuk hava depoları yerleri ayarlanamaz mıydı?
4- Başka şehirlerden gelen esnaflar Kars’ın adını kullanarak ticaret yapıp kar ederken Kars esnafının katılımının az olması KAI’nın eksikliği değil midir?
5- Esnafa ve belediyelere kiralanan çadırlardan kira ücreti olarak ne kadar alındı?
6- Özellikle ilçe belediyeleri gelen misafirler için adeta ikramda rekor kırarken KAI bu ikramlar için belediyelere ve esnafa bir katısı oldu mu?
7- Kars’a ayrılan stantların çoğu neden başka şehir esnaflarına yeniden kiralandı?
8- Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın desteklediği tanıtım günlerinde gerçek manada KAI Kars’ı tanıtabildi mi? 
9- Özellikle tek ve gerçek tanıtım yapan Kars Valiliği Sarıkamış Şehitlerini tanıtımında tam manasıyla Sarıkamış Şehitlerini tanıttı. Peki, Serhat Şehri Kars’ın tanıtımında KAI gerçek manada ne yaptı?
10- Tanıtım günleri adı altında Kars’ı tanıtacağını iddia eden KAI tanıtım günlerinde halay çekmekten başka Kars tanıtım için elle tutulur gözle görülür bir etkinliği oldu mu?

Kamuoyunun çokça konuştuğu soruları bizlerde yine kamuoyu adına KAI’ya yöneltmek istiyoruz. Umarız bu sorulara KAI Federasyonu cevap verir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.