ASAYİŞ Haber Girişi : 29 Eylül 2017 15:08

Kars'ta Doğalgaz Borusu Patladı!

Kars'ta Doğalgaz Borusu Patladı!
Kars'ta alt yapı çalışması sırasıda doğalgaz borusu patladı. Ekiplerin olay yerine geç gelmesi sonucu mahalleyi doğalgaz kokusu sardı.

Kars Oaly-Kars'ta Celal Aras Caddesi Polis Lojmanlarının olarak adlandırılan alanda Kars Belediyesi tarafından sürdürülen alt geçit çalışmasında, kepçenin doğalgaz borusunu delmesiyle patlama meydana geldi.

Patlamanın ardından olay yerine, 187 doğalgaz, 155 polis, 110 itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Polis ekipleri, yolu bir süreliğine trafiğe kapatarak güvenlik şeridi çekti.

İlk Doğalgaz ekipleri olay yerine gelerek hat üzerinde akış sağlayan vanayı kappatarak doğalgaz akışını durdurdu. Caddeyi saran gaz kokusu nedeniyle vatandaşlar bölgeye yaklaştırılmadı. 

Daha sonra Doğalgaz ekiplerinin sızıntı yapan boruyu tamir etmesiyle mahalleye yeniden doğalgaz verildi.  Ve paniğe neden olan sızıntının giderilmesinden dolayı mahalleli derin bir nefes aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.