EĞİTİM Haber Girişi : 22 Ekim 2018 17:30

Kağızman Kötek'e Yeni Okul

Kağızman Kötek'e Yeni Okul
Karsın Kağızman İlçesi'nde Şehit Taner Seloğlu'nun ismi verilen okulun açılışı gerçekleştirildi.

Kars Olay- 65. Dönem Ulaştırma Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve okula ismi verilen Şehit Taner Seloğlu'nun abisi Kamil Seloğlu'nun katılımı ile Karsın Kağızman İlçesi Kötek Köyü'nde ilkokul açılışı gerçekleştirildi.

Açılış programı kapsamında ilkokul öğrencileri tarafından Kafkas Halk Oyunları gösterisi sunumunun ardından minik öğrenciler Bakan Ahmet Arslan'a Türk Bayrağı'nı takdim etti. Yapılan konuşmalar sonrasında kurdele kesilerek okul açılışı gerçekleştirildi.

Okulda sınıfları ziyaret edilirken Bakan Ahmet Arslan ile minik öğrenciler fotoğraf çekildi. Daha sonra okul yönetimi ile bir araya gelen Ak Parti Kars milletvekilleri Arslan, Kılıç ve Kars Valisi Rahmi Doğan okul ihtiyaçları kapsamında öğretmenlerin talep ettiği bilgisayarları okula hediye edeceklerini belirttiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.