İLÇELER Haber Girişi : 04 Eylül 2019 23:26

Kağızman İlçesine Müdür Dayanmıyor!

Kağızman İlçesine Müdür Dayanmıyor!
Kağızman ilçesinde siyasilerin sürekli değiştirdiği kadroyla atananlarda bir süre sonra istifa ettiğinden Kağızman ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü şimdilik Müdürsüz kaldı.

Kars Olay-Kağızman ilçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz Atatürk Orta okuluna müdür atanınca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Kağızman METEM Müdürü Yakup Bayşar atandı, bir yıl süreyle Müdürlük yapan Yakup Bayşar'da istifa edince Kağızman ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü müdürsüz kaldı,   Kağızman ilçesinde Eğitimde büyük sıkıntılar yaşandığı,ücretli öğretmenler ilçe merkezine ,bıranş öğretmenleri ise köylere gönderilirken   öğrenciler mağdur edildiği iddia edildi,İsminin açıklanmasını istemeyen bazı veliler tepki göstererek, "siyasiler müdürleri sıkıştırıyor o yüzden kimse ilçe milli eğitim Müdürü olmıyor nedenini sorarsanız torpilli kişiler ıkı yıllık yüksek okulu mezunlarını merkez okullarına bıranş öğretmenleride köy okullarına gönderiyorlar.  bizim çocuklarımızın geleceğiyle oynuyorlar" diyerek tepki gösterdiler.

 

Kaynak: Kağızman FM

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • FAKİR 30 Ekim 2019 13:02

    SARIKAMIŞTA BAŞIBOŞ BİNLERCE ÖĞRENCİ SÖZDE EĞİTİM GÖRÜYOR . BU MEMLEKETE BİLİNÇLİ OLARAK ZULM EDİLİYOR. MİLLİ EĞİTİM BİTMİŞ DURUMDAYDI. ŞİMDİ TAMAMEN BİTİYOR. KOSKOCAMAN BİR EĞİTİM ORDUSU VE ÖĞRENCİLERİ MÜDÜRSÜZ EĞİTİM VERİYOR. ALLAH YARDIMCILARI OLSUN.NEDEN MÜDÜR ATAMAZLAR BİR VELİ OLARAK BENDE MERAK EDİYORUM. HERHALDE KAFALARINA GÖRE BİR ADAMI BULAMADILAR. BAŞKA BİR ŞIK GELMEDİ AKLIMA

  • Kağızman halkı 05 Eylül 2019 09:40

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.