İLÇELER Haber Girişi : 04 Eylül 2019 19:42

Kars'ta Bu Belediyenin Web Sitesi Yok!

Kars'ta Bu Belediyenin Web Sitesi Yok!
Sene 2019 bir belediye düşünün teknolojiden habersiz yaşıyor...Teknoloji hayatımıza bu kadar girmişken düşünün ki o belediyeye teknoloji hiç gitmemiş.Evet orası Arpaçay Belediyesi !

Kars Olay (ÖZEL HABER)- Haberin giriş yazısını okuyanlar belki de yazıyı abartılı bulacaklar ama maalesef yazının tamamını okuyunca bize hak verecekler ; çünkü gazetecilik görüneni değil görünmeyeni yazmaktır, kamuoyunu bilgilendirmektir. Geçtiğimiz günlerde Arpaçay Belediyesine ait bir fotoğrafama ulaşmamız gerekti, imdadımıza Google yetişti. Google'a Arpaçay Belediyesi yazdık gerekli fotoğrafı bulduk. Yalnız şöyle bir şeyi de fark ettik : "Arpaçay Belediyesi’nin web sayfası yok." İlk önce inanamadık bir daha deneyelim dedik ama yine web sitesine ulaşamadık. Google'a Arpaçay Belediyesi yazınca Arpaçay Kaymakamlığı'nın web sitesine yönlendiriliyorsunuz, kaykamakamlığın sitesine bakıldığında ise üzücü bir durumla karşı karşıya kalıyorsunuz belediyeye ait doyurucu olmayan birkaç bilgi buluyorsunuz o kadar. Teknoloji hayatımıza bu denli girmişken bir belediyenin web sayfasının olmaması nasıl açıklanır ? Evet bunu bilmiyoruz ama yetkililere hatırlatalım web sitesi yaptırmak elinizdeki telefonların fiyatlarından daha ucuz ve kaldı ki zor bir şey değil. Artık belediyeler vatandaşlarına kolaylık olsun diye site çöp vergisi, su borcu gibi birçok işlemi vatandaşı ayaklarına çağırmadan web sayfaları üzerinden online yaptırıyor. Bir belediyenin 2019 yılı gibi bilim ve teknoloji çağında web sitesinin olmaması ne kadar düşündürücüdür ve geri kaldığının göstergesidir. Yazılacak çok şey var lakin biz bu kadarını söylemeyi uygun bulduk yorumu ve takdiri sizlere bırakıyoruz.Özellikle Arpaçay halkının bu mevzunun önemini fark etmesini dileriz ve birgün www.arpacay.bel.tr yazınca Arpaçay Belediyesinin web sitesinin açıldığını görmelerini arzu ederiz... Kim bilir Arpaçay belki bir gün senin de web siten olur ve Arpaçayla ilgili binlerce bilgin bulunur. Arpaçay halkına kolaylık sağlayacak gelişmeleri yakından takip edeceğimizin bilinmesini isteriz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kkk 04 Eylül 2019 20:31

    Karsta en fazla yangın çıkan ilçe olmasına rağmen bi tane bile aktif durumda yangın aracı yok 2019

  • Arpaçay bilir 04 Eylül 2019 19:58

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.