EĞİTİM Haber Girişi : 13 Eylül 2023 12:57

Kağızman'da Yeni Dönemin İlk Ders Zili Çaldı

Kağızman'da  Yeni Dönemin İlk Ders Zili Çaldı
2023-2024 Eğitim Öğretim yılına 11 bin 500 öğrenci ile merhaba diyen Kağızman'da devletin tüm imkanları verimli bir eğitim süreci için seferber edildi.

Kars Olay- Kars’ın Kağızman ilçesinde bulunan 97 okulda görev yapacak 970 öğretmen ve 11 bin 500 öğrencinin ders başı yaptığı eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Yeni Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte İlçe Kaymakamı Okan Daştan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Güner, okullarına kavuşan öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Kazım Karabekir Ortaokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Daştan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner, Kağızman’ın bu yıl eğitimde başarı noktasında oldukça iddialı olduğunu belirtti. Gerçekleşen ziyarette Kağızman’ın yeni döneme bütün okul ve ekipleri ile eğitime hazır olduğunun altını çizen Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Güner, köy okulları başta olmak üzere ilçedeki tüm okulların tadilatlarının gözden geçirilerek eğitime elverişli hale getirildiğini kaydetti.

“Başta köy okullarımız olmak üzere merkez okullarımızla birlikte gerekli tadilatlar olsun gerek eğitim gereçleri ile yeni eğitim öğretim yılana hazırlıklarımızı tamamladık.” diyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Güner; “Öğrenci ve öğretmenlerimizin kaliteli ve verimli ortamda ders yapmaları için devletimizin imkanları ile her türlü desteği sağladık. Yeni eğitim öğretim yılının herkes için kazasız belasız ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Suat Güner, ziyaret sonrasında başta Kağızmanlı öğrenciler nezdinde ülkenin dört bir yanında eğitim ağına katılan tüm öğrencilere başarı dileklerini ileterek, öğretmenlere de bu kutsal görevde özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.