KARS Haber Girişi : 12 Eylül 2023 22:55

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Yine Mülki Amir Atandı

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Yine Mülki Amir Atandı
İl Özel İdaresi'nin Yeni Genel Sekreteri Belli Oldu.

Kars Olay- Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine, "Bu defa Kaymakam veya Vali Yardımsıcı mı, Yoksa Özel İdare tecrübesi olan teknik bir isim mi atanacak?" sorusuna merak ve heyecanla yanıt aranırken  Kars Vali Yardımcılarından Hayrettin Buğra Güzel, Genel Sekreterlik görevine getirildi.

Kars Valisi Ziya Polat’ın tensipleri ile Genel Sekreterlik görevine getirilen Hayrettin Buğra Güzel, aynı zamanda Kars Vali Yardımcılığı görevini sürdürecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hacı Karslı 13 Eylül 2023 21:44

    "Bu defa Kaymakam veya Vali Yardımcısı mı, Yoksa Özel İdare tecrübesi olan teknik bir isim mi atanacak?" Teknik tecrübesi olanlar Genel Sekreter olmadan da varsa bir cevherleri Allah rızası ve Kars halkı için yapsınlar. Kaymakam ve Vali Yardımcısına koca bir şehirin yönetimi veriliyor bir kurumu mu çok görüyorsunuz haberinizin amacını anlamadık.Lütfen haberiniz gibi yorumlarımızı da yayınlayın.

  • Hacı Karslı 13 Eylül 2023 21:33

    "Bu defa Kaymakam veya Vali Yardımcısı mı, Yoksa Özel İdare tecrübesi olan teknik bir isim mi atanacak?" Teknik tecrübesi olanlar Genel Sekreter olmadan da varsa bir cevherleri Allah rızası ve Kars halkı için yapsınlar. Kaymakam ve Vali Yardımcısına koca bir şehirin yönetimi veriliyor bir kurumu mu çok görüyorsunuz haberinizin amacını anlamadık.