İLÇELER Haber Girişi : 16 Şubat 2022 23:55

KAĞIZMAN'DA E-SINAV UYGULAMA VE İZLEME SORUMLUSU KURSU AÇILDI

KAĞIZMAN'DA E-SINAV UYGULAMA VE İZLEME SORUMLUSU KURSU AÇILDI
Kağızman ilçesinde 15.02.2022 - 17.02.2022 tarihleri arasında Kağızman Halk Eğitimi Merkezinde e-Sınav Uygulama ve İzleme Sorumlusu Kursu  açıldı,

Kars Olay- 3 gün süren kurs sona erdi. Kurs sononda başarılı olan öğretmenlere sertifika verilecek.

 

Kağızman ilçe Milli Eğitim müdürü Selim Suat Güner" planlanan,  "e-Sınav Uygulama ve İzleme Sorumlusu Kursu" isimli hizmetiçi eğitim faaliyetine, İlk gün teorik bilgilendirme sonrasında uygulamalı eğitimler ile eğitim faaliyetimizi bitirdik. Eğitime katılan tüm öğretmenlerimize  ilk önce 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan'a ve emeği geçen  herkese teşekkür ederiz. Artık ilçemizde e,sınav için Kars'a ve başka illere gitmeye gerek kalmayacak.


İlçemizde yeni açılacak olan e-Sınav salonunda uygulama ve izleme sorumlusu olarak görev alacak öğretmelere yönelik Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli personeller tarafından öğretmenlerimize "e-Sınav Uygulama ve İzleme Sorumlusu Kursu" verildi. 


Kursa katılan öğretmenlerimiz kurs sonunda kurs sonu sınavına girerek başarılı olması durumunda ilçemiz e-Sınav salonunda uygulama ve izleme sorumlusu olarak görev alacaklardır."diye ekledi.