EĞİTİM Haber Girişi : 16 Kasım 2019 00:40

Jandarmadan Dikme Köyü İlkokuluna Ziyaret

Jandarmadan Dikme Köyü İlkokuluna Ziyaret
Kars İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından Dikme Köyü Hacı Yasemen Yılmazel İlköğretim Okulu öğrencileri ziyaret edildi.

Kars Olay-Kars Valiliği'nden Yapılan Açıklamada: "Valiliğimiz kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığımız tarafından Jandarma tanıtım faaliyetleri kapsamında çocuklara; Jandarmanın tanıtılması, Jandarmanın çalışma ve görevleri konusunda bilgilendirilmeleri amacıyla 14 Kasım 2019 günü Merkez Dikme Köyü Hacı Yasemen Yılmazel İlköğretim Okulu ziyaret edilmiştir.

Ziyarette; öğrencilere güncel ve kültürel konularda bilgilendirilmeleri ve okurken eğlenceli vakit geçirmeleri amacıyla hazırlanan Trafik Dedektifleri Kartı, Bilim Çocuk Dergisi, boyama ve etkinlik kartları dağıtılmış, Jandarmanın görevleri trafik ve asayiş hizmetleri konusunda bilgi verilmiştir.

Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.