EĞİTİM Haber Girişi : 15 Kasım 2019 01:07

Kars Polisi Köy Okullarındaki Çocuklarla Buluştu

Kars Polisi Köy Okullarındaki Çocuklarla Buluştu
Kars TDP tarafından Susuz İlçesi İncesu Köyü İlkokulu ziyaret edilerek öğrencilere “Temel Güvenlik ve Asayiş” konularında bilgilendirme etkinliği yapıldı.

Kars Olay-Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü görevlilerince; ÇOGEP “Her Çocuk Bir Umut, Her Umut Bir Gelecek” projesi bilgilendirme faaliyetleri kapsamında Susuz İlçesi İncesu Köyü İlkokulu ziyaret edilerek öğrencilere “Temel Güvenlik ve Asayiş” konularında bilgilendirme etkinliği yapıldı.

Etkinlik sırasında anasınıfı öğrencilerine Toplum Destekli polis bebek oyuncağı, TDP çocuk boyama kitabı, kuru boya kalemi ve balon hediye edildi. Ayrıca İlkokul öğrencilerine “Güvenliğimize Dikkat Edelim” konulu el broşürü dağıtıldı, öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği yapıldı.

Etkinliğin ardından okunan kitaplar; okul kütüphanesinin zenginleştirilmesi ve öğrencilerin okuma alışkanlıklarının arttırılarak kendilerini ifade etme yetilerinin geliştirilmesi adına okul kütüphanesine hediye edildi.

Yapılan etkinliklerle öğrencilerin hoş ve mutlu bir şekilde vakit geçirmeleri sağlandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.