SİYASET Haber Girişi : 21 Nisan 2023 22:50

İYİ Parti Kağızman'da SKM Bürosunun Açılışını Yaptı

İYİ Parti Kağızman'da SKM Bürosunun Açılışını Yaptı
Kars Olay- İYİ Parti Kars Milletvekili adayları Kağızman'da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını yaptılar.

14 Mayıs Seçimleri için İYİ Parti’nin 1. Sıradan aday gösterdiği Alpaslan Yüce sahadaki karşılığını göstermeye başladı. Aday listesi açıklandığı andan itibaren İYİ Parti’de heyecana neden olan Yüce’yi başta olmak üzere diğer adaylarını da bağrına basan seçmenler, Kars’ta her şeyin İYİ olacağı düşüncesiyle Kağızman’da adayları için alanları doldurdu.

Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) binasının açılışında Kağızman halkı tarafından İYİ Parti 1. Sıra adayları hemşehirileri Alpaslan Yüce olmak üzere İYİ Parti adaylarına sevgi yumağı oluştu. Alanı dolduran hemen hemen herkesi 1. Sıra adayı Yüce’ye büyük ilgi gösterdiği dikkatlerden kaçmadı.

Kars’ta görev yaptığı zaman zarfında her şeyden önce insan biriktirdiği sahada görülen Alpaslan Yüce, açılış için toplanan seçmenlere hitaben yaptığı konuşmasında; Kars’ın İYİ olması için geldiklerini, Türkiye’nin İYİ olması için geldiklerini belirterek, Kağızmanlı hemşehrilerinden destek istedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.