ASAYİŞ Haber Girişi : 16 Temmuz 2019 19:39

İntihar Etmek İsteyen Genç Kız Böyle Kurtarıldı

İntihar Etmek İsteyen Genç Kız Böyle Kurtarıldı
Kars'ta intihar etmek için caminin çatısına çıkan genç kızı itfaiye ekipleri kurtardı.
İntihar Etmek İsteyen Genç Kız Böyle Kurtarıldı

Kars Olay- Edinilen bilgiye göre Karsın Merkeze Mezra Köyü'nde dün meydana gelen olayda henüz bilinmeyen bir nedenle Ç.B. isimli kız çocuğu köy camisinin çatısına çıkarak canına kıymak istedi.

 

Durumu gören köy sakinleri olayı jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Cami çatısına çıkan ekipler ile genç kız arasında ikna edilmesi için konuşmalar yapılsa da sonuç alınamadı. İkna çalışmaları devam ederken görevli itfaiye ekipleri genç kızın bir anlık dalgınlığından faydalanarak Ç.B. isimli kızı tutmayı başardı.

 

Ekipler tarafından çıktığı cami çatısından indirilen Ç.B. sağlık ekiplerine teslim edildi. Daha sonra ambulansla Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne getirilen Ç.B. burada yapılan tedavi ve kontrol işlemleri yapıldı.

 

Ayrıca edinilen bilgiye göre olay hakkında soruşturma başlatılırken Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü sosyal hizmet uzmanlarının da konu hakkında çalışma başlattığı bilgisine ulaşıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.