KARS Haber Girişi : 16 Temmuz 2019 12:41

Kars Şehitliği Fatih Tekcan'a Emanet

Kars Şehitliği Fatih Tekcan'a Emanet
Kars Şehitliği geçtiğimiz aylarda bakıma alındı Şehitliğin yeniden bakımı yapıldı.

Kars Olay- Kars Şehitliği geçtiğimiz ay bakıma alınarak, şehit mezarları yeniden onarıldı. Kars Şehitliği'nin çevre düzenlemesi yanı sıra Şehit mezarlarında ki çökmeler ve kırık mermerler yeniden onarıldı. 

Kars Valiliği, "Şehitlik Yönetmeliği" ile yurt içinde bulunan şehitliklerin yönetim, inşa, bakım, onarım ve koruma işlemlerinin valiliklere devredilmesinin ardından kentteki Garnizon Şehitliğinde yenileme çalışması yapılarak Kars Şehitliği'nin hem çevre düzenlemesi hem de Şehit Mezarları yeniden onarıldı. 

 

KARS ŞEHİTLİĞİ FATİH TEKCAN'A EMANET
Kars Valisi Türker Öksüz dün 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Kars Şehitliği ziyaretinde Kars Şehitliği'ni Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Tekcan'a emanet etti.
Vali Öksüz 15 Temmuz anma programları kapsamında Şehit Mezarlarına karanfil bıraktığı sırada Genel Sekreter yardımcısı Fatih Tekcan'ı yanına çağırarak "Fatih Bey bundan böyle Şehitlik sana emanet, bütün çalışmalardan sen sorumlusun, yapsan da sana emanet, yapmasan da sana emanet" diyerek Kars Şehitliği'nin onarım ve bakım çalışmalarından sorumlu tutarak şehitliği Tekcan'a emanet ett. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.