İLÇELER Haber Girişi : 17 Temmuz 2021 21:48

Hayırseverler Bu Bayramda da Kağızmanlı Çocukları Sevindirdi

Hayırseverler Bu Bayramda da  Kağızmanlı Çocukları Sevindirdi
Almanya'dan."Bir grup hayırsever Selma Şahin Sezen öncülüğünde" , Bu Kurban Bayramı'nda yine çocukları unutmadı.

Kars Olay- Kağızman ilçesinde yaşayan 120 çocuğa gönderilen bayramlıklarla  60 aileye gıda/erzak yardımının   dağıtım organizasyonunu üstlenen Gökhan İnayet Çuhalı dezavantajlı aileleri belirlediklerini ve çocuklara bayramlık  dağıtıldığını söyledi.

 

Yardım dağıtımındaki amacın hem çocuklarımızı sevindirmek hem de farklı sosyoekonomik düzeydeki ailelerin buluşmasında aracılık yapmak olduğunu belirten Gökhan İnayet Çuhalı
"Ben ilk önce  Selma Şahin Sezen Hanımefendi'ye destekleri için teşekkür ederim. Bu vatandaşlarımızın amacı batıda yaşayan hayırsever aileleri bulup bu bölgedeki dezavantajlı ailelerle buluşturarak kardeş aile yapmaktır. 

 

Bu şekilde her iki aile sorunları kendi aralarında çözüme kavuşturarak birbirlerine yardımcı olabileceklerdir. Biz burada sadece bu buluşmaya aracılık etmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda hayırseverlerimiz tarafından daha önceden bize  gönderilen yardımları kendilerine ulaştırdık. Yardımları alan  dezavantajli ailelerimiz yardımları gönderen hayırsever ailelere teşekkür ediyorlar" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.