TÜRKİYE Haber Girişi : 21 Mayıs 2019 01:32

Hatay Valisi Rahmi Doğan'dan Hatayspor'a 5 Bin Tl Destek

Hatay Valisi Rahmi Doğan'dan Hatayspor'a 5 Bin Tl Destek
26 Ekim 2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kars Valiliğinden Hatay Valiliğine atanan Kars eski Valisi Rahmi Doğan, Hayatspor'a 5 Bin Tl bağışta bulundu.

Kars Olay-Yaklaşık Kars'ta 2 sene Vallilik yaparak yaptığı çalışmalarla Karslıların gönlünde adeta taht kuran Hatay Valisi Rahmi Doğan yaptığı çalışmalarla şimdide Hataylılarında takdir ve teşekkürlerini topluyor. Kars'ta Valilik yaptığı süre içerisinde Karslıları iç içe olan Hatay Valisi Rahmi Doğan şimdi de Hatay'da spor severlerin takdirini almış oldu. Vali Doğan Hatayspor için başlatılan kampanya kapsamında, kişisel hesabından 5.000 TL bağışta bulunarak kampanyaya destek verdi. Sosyal medya hesabından bağış dekontunu da paylaşan Vali Doğan'ın paylaşımın altına onlarca yorum gelirken yüzlerce de Hataylılar tarafından beğeni geldi. Vali Doğan tez zamanda Hatay halkının tamamının desteğini ve takdirini alacağa benziyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.