KARS Haber Girişi : 18 Haziran 2019 14:34

Evliya Camii'nde Engelliler Namaz Kılamıyor mu?

Evliya Camii'nde Engelliler Namaz Kılamıyor mu?
Kars'ta bu gün öğlen namazı vaktinde çekilen görüntüler "Evliya Camii'nde Engellilerin Namaz Kılma Hakkı Yok mu?" sorusunu akıllara getirdi.

Kars Olay- Kars'ta bu gün öğlen namazını Evliya Camiinde kılmak isteyen engeli vatandaşlar camii içinde değil de dışarıda yanı caminin dışında namaz kılmak zorunda kaldırlar. Türkiye'nin bir çok yerindeki camiiler engelli dostu cami olarak yeniden yapılandırılmasına rağmen Kars'taki engelliler ise hala camilerde namaz kılmak istediklerinde dışarda kalıyorlar. Evliya camii'ye gelip namaz kılmak isteyen bedensel engelli vatandaşların kapının önünde kalması ise malesef bu istenmeyen görüntüleri meydana getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • KARSLI 18 Haziran 2019 17:02

    BU HABER Mİ ŞİMDİ YA? DIŞARIDA KULLANILAN VE TEKERLEKLERİ PİSLENEN ARAÇLA CAMİ İÇİNE NASIL GİRİLECEK VE TEKELEKLTEKİ PİSLİKLE NASIL NAMAZ KILINACAK ACABA? HABER YAPTIĞINI ZANNEDEN SÖZDE MUHABİR, NAMAZ KILMA ŞARTLARINI BİLİYOR MU ACABA? CEHALETİNİ NE KADAR DA BELLİ EDİYORSUN EY MUHABİRCİK !!!?