KARS Haber Girişi : 01 Nisan 2018 01:06

Evliya Cami Bahçesindeki Abdesthaneler Ne Zaman Bitecek?

Evliya Cami Bahçesindeki Abdesthaneler Ne Zaman Bitecek?
Kars’ta geçen seneden beridir inşaatı devam eden Hasan Harakani Evliya Cami bahçesindeki abdesthanelerin bitmemesi tepkiye neden oluyor.

Kars Olay / ÖZEL- Kars’ta yıllardan beri tuvalet sorunu yaşanırken son olarak Harakani Evliya Cami bahçesine yapılan abdesthanelerde bir türlü bitirilemiyor.
Kars’ta geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve bir yıla aşkındır inşaatı biten evliya cami bahçesine yapılan abdesthaneler bir türlü bitirilemiyor. Bir türlü bitirilip Karslıların hizmetine sunulamayan abdesthanelerin akibeti ise şimdiden merak konusu olmuş durumda. 
Bir seneye aşkındır yapımına devam edilen abdesthanelerin bitmemesine tepki gösteren vatandaşlar; “Allah Devletimize zeval vermesin, başka şehirlere bakıldığında bir kamu inşaatı çok süre geçmeden hemen bitiriyor bir inşaat bir dönemde bitiriliyor. Nasıl oluyorsa Kars’ta kamunun yaptığı hizmetler yavaş ilerliyor, çok büyük bir inşaat olmamasına rağmen bu abdesthaneler daha henüz bitirilemedi. Yetkililer biran önce bu abdesthanelerin bitirimi için gerekli hassasiyeti göstersinler ve abdesthaneler vatandaşların hizmetine açılsın.” dediler. 
Öte yandan bu sene hizmete açılacağı öngörülen abdesthanelerin akibeti konusunda ise yetkilierden açıklama bekleniyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.