KARS Haber Girişi : 01 Şubat 2018 09:13

Esnaf Odaları Doğu Ekspresi Misafirlerini Çiçeklerle Karşıladı

Esnaf Odaları Doğu Ekspresi Misafirlerini Çiçeklerle Karşıladı
Kars'ta bulunan esnaflar doğuekpres treni ile gele misafirleri Kars Tren Garı'nda karafillerle karşılayarak, son zamanlarda çıkan fahiş fiyatlarda satış yapılıyor iddiaları hakkında bilgilendirdiler.

Kars Olay-Kars'ta bulunan esnaflar, Kars Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adem Burulday, Kars Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Subutay Kılıç başkanlığında bir araya gelerek, Doğuekpres treni ile gelen misafirleri Kars Tren Garı'nda karafillerle karşılayarak, son zamanlarda çıkan fahiş fiyatlarda satış yapılıyor iddiaları hakkında bilgilendirme yaptı. 

Kars Fırıncılar Odası Başkanı Subutay Kılıç, “Doğu Ekspresi ile Kars’a gelen misafirlerimizi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız ve esnaf arkadaşlarımızla birlikte karanfillerle karşıladık. Biz onların gelişinden oldukça memnun ve mutluyuz, inanıyoruz ki onlar da bu karşılamadan ve Karslı esnafların ilgisinden memnun ayrılacaklardır şehrimizden. Biz kentimizde esnaflık yapan ve kentin gelişimine katkı sağlayacak her alanda üzerimize düşeni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Kars’ta Doğu Ekspresi’ndeki hareketlilik sonrası bazı esnafların fahiş fiyat uyguladığı yönünde birtakım şikayetler aldık, bu doğrultuda lokantalarımızda ve birçok işyerinde uygulanan fiyatları listeleyerek misafirlerimize Kars’ta ziyaret etmeleri halinde bilgi paylaşımında bulunduk ve hepsini Karslı esnaflarla buluşmaya davet ettik.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.