KARS Haber Girişi : 15 Mart 2023 12:30

Eski Kars Valisi Rahmi Doğan'dan Adaylık İstifası

Eski Kars Valisi Rahmi Doğan'dan Adaylık İstifası
Kars'ta Vali olarak görev yaptığı sürede yediden yetmişe Kars'ın sevgisini kazandıktan sonra Hatay'a atanan efsane Vali Rahmi Doğan istifa etti.

Kars Olay- Sivaslı olan eski Kars Valisi Rahmi Doğan, istifa duyurusunu Vali olarak görev yaptığı Hatay’da duyurdu. İstifa duyurusunda yaşanan deprem felaketinde büyük yara aldığının altını çizen Rahmi Doğan, 2023 seçimlerinde memleketi Sivas’tan aday adayı olarak başvuru yapacağını açıkladı.

Doğan, açıklamasında; “Beş yıldr yürüttüğüm Hatay Valiliği görevinden, devlet büyüklerinin de müsaadeleri ile, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimlerinde, memleketim Sivas’tan ‘aday adayı’ olarak ayrılmış bulunmaktayım. Hatay’da görev yaptığım süre içerisinde Hatay ve Hataylılara hizmet etmek için canla başla çalıştım. Elimden geldiği, gücümün yettiği kadarı ile memleketimiz için güzel işler yapmaya gayret ettim. Hataylı hemşehrilerim bu sürecin en büyük şahididir.” Dedi.

 

Hatay’dan ayrılacağını duyuran Rahmi Doğan, açıklamasının sonunda şunları söyledi; “Bugün itibariyle Hatay’dan ayrılıyorum. Ancak kalbim ve gönlüm hep sizlerle olacak. Nasip olur da milletvekili olursam Hatay’ın ‘onikinci  milletvekili’ hissiyatıyla hatay için de çalışacağımdan, Hatay’ın yeniden inşasında üzerime düşeni yapacağımdan şüpheniz olmasın.” İfadelerini kullandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.