SAĞLIK Haber Girişi : 28 Ekim 2017 14:48

Dursun Yeşilyurt'un Gurur Duvarı

Dursun Yeşilyurt'un Gurur Duvarı
Kars’ın alanında uzman Diş Hekimi Dursun Yeşilyurt meslek hayatında aldığı başarılarla göğüsleri kabartıyor.

Kars Olay-Dr. Dursun Yeşilyurt, Faikbey Caddesi Zafer Apartmanı Kat:1’deki muayenehanesini modern cihazlarla donatması ve başarılı hizmetlerinin yanında aldığı onur ve başarı belgeleriyle de donatarak ayrı bir hava kattı.

İşte mesleki onurun en güzel fotoğrafı.

İşte memleketine hizmet etmenin verdiği aşkın getirdiği güzellikler.

İşte meslek aşkı

İşte memleket aşkı

İşte başarı.

Onlarca onur ve katılım belgesi

Takdirnameler, teşekkürler

Görevler ve başarılar

Hepsi bu muayenede.

MUAYENEHANESİNDE NE TÜR HİZMETLER VERİLİYOR?
Anında çenenin sinüs boşluklarının çene ekleminin tamamını ekran üzerinde anında görmemizi sağlayan son teknolojik özelliklere sahip, ileri düzeyde bir görüntüleme sistemi.

Kemik yoğunluğu sinirlerin mesafesi, sinüs derinliği, çürüğün derinliği ve dişin gerçek boyutunu ve kemikle olan ilişkisini bire bir gösterdiğinden yüzde yüz teşhis ve başarı şansı veriyor.

Özellikle implant ve ortodonti planlamasında orijinal programlar ve görüntü kalitesi nedeni ile tedavi şansını çok arttırıyor.

Sıradan muayenehanelerde hiç, çoğu merkezlerde nadiren bulunan çok fonksiyonlu kaliteli bir görüntüleme makinesi.

Gömül 20 yaş dişlerinin pozisyonu ve çekiminde de çok yardımcı olduğu gibi muayenehanede ortodonti implant gömül diş çekimi dahil Erzurum’a sevki gereken her şey yapılıyor.

Ayrıca yumuşak doku lazeri alınmış. O da diş eti şekillendirmesi, gülüş tasarımı, diş beyazlatma, ağrısız ve kanamasız diş eti şekillendirme, impşat için yer açma yapılıyor.

DURSUN YEŞİLYURT KİMDİR?
Diş Hekimleri Odası Kars İl Temsilcisi ve Kafkas Üniversitesi yönetim kurulu üyeliği görevini de yürüten Dursun Yeşilyurt, 1968 yılında Kars’ta dünyaya geldi.

İlk Okulu Namık Kemal İlkokulu’nda, Ortaokulu ATATÜRK Ortaokulu’nda, Lise öğrenimini de Cumhuriyet Lisesi’nde tamamladı.

1993 yılında Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldu.

Gaziantep’da vatani görevini yaparken Kilis Martavan Hudut Taburu’nda görevlendirildi.  Orada yıllarca atıl halde bulunan Diş Kliniğini 2 aylık uğraşı ve çalışma sonucu faal hale getirdi. Kısa dönem askerlik yapmasına rağmen teskere alırken adına düzenlenmiş plaketle onurlandırıldı.

2002 yılında Kafkas Üniversitesi’nde Diş Hekimi olarak göreve başladı ve orada da Diş Polikliniği’ni faal hale getirerek Kars’ta ilk kez halka kamu tarafından diş tedavi hizmeti verildi (O dönem Devlet Hastanesi sadece çekim hizmeti veriyor onun dışında ki vakalar sevk ediliyordu)

2007 yılında Devlet Hastanesi’nde görev yaptı.

Daha sonra Kars Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin kuruluş döneminde görev yaptı.

Gönüllü olarak halk sağlığı ve koruyucu hekimlik alanında ağız sağlığı taramaları ve Kars genelinde öğrencilerin ağız sağlığı bilincine kavuşması için hazırlanan geniş kapsamlı bir projede aktif rol oynadı.

Botoks ve lazer eğitimi aldı

Hastaların Erzurum ve diğer illere gitmek zorunda kaldığı tüm tedavileri yapıyor.

İmplant için yıllarca kurs eğitim ve kongrelere katıldı.

Ortodonti

Evli 3 çocuk babası Dursun Yeşilyurt iyi bir Karsspor ve Galatasaray taraftarıdır.

Dr. Dursun Yeşilyurt, Faikbey Caddesi Zafer Apartmanı Kat:1’deki muayenehanesine görevini yürütüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.