SAĞLIK Haber Girişi : 28 Ekim 2017 14:29

Diş Doktoru Dursun Yeşilyurt Aileleri Uyardı!

Diş Doktoru Dursun Yeşilyurt Aileleri Uyardı!
Okullarda öğrencilerin teneffüs saatlerinde alel acele davranmaları ve aralarında şakalaşmaları zaman zaman tatsız sonuçlanabiliyor.

Kars Olay-Okul idarecileri ve nöbetçi öğretmenler her ne kadar önlem ve tedbir alsa da bir anlık dikkatsizlikten doğabilen üzücü sonuçlara rastlanıyor. Hele hele teneffüs saatlerinde hızlıca sınıfları boşaltan öğrencilerin birbirlerine çarpmaları farklı yaralanmalara da sebebiyet verebiliyor.

Kars’ta bir okulda oyun oynayan arkadaşlardan birinin kafasının diğerine çarpması sonucu dişini kaybetme tehlikesi bulunan kız öğrenci zor anlar yaşadı.

Dişçi Dursun Yeşilyurt’a getirilen kız çocuğu burada tedavi altına alındı. Alanında uzman olan ve başarılı doktorlarımızdan Dr. Dursun Yeşilyurt, umutsuz gelen kız çocuğunun dişinin tedavisini yaptı ve sağlığına kavuşturdu.

Kız örenci ve ailesi Dursun Yeşilyurt’a teşekkür ettiler.

Bu haber; bu tür kazalara sebebiyet vermemek için okul idarecilerine, öğretmenlere, ailelere ve öğrencilere tavsiye niteliğindedir. – KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.