Kars Olay-Koronavirüsle mücadeleye tam destek veren il ve ilçe müftülükleri, "65 Yaş Üstü Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmaları kapsamında, din görevlileri eliyle 81 ilde vatandaşın evine hizmet götürüyor.

 

Tüm illerde ev ev gezerek vatandaşları koronavirüs tedbirleri hakkında bilgilendiren ve alışveriş ihtiyaçlarını karşılayan din görevlileri, hiçbir engel tanımadan "Vefa" hareketine destek oluyor.

 

Kars’ta "65 Yaş Üstü Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmalarına destek veren din görevlileri, yoğun kar yağışına rağmen yaşlı ve hasta vatandaşların yardımına koştu.

 

Kars Valiliği bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu'nda yer alan din görevlileri, yoğun kar yağışı nedeniyle yolları kapanan köylerdeki vatandaşlar için seferber oldu.

 

Yardım talebinde bulunan Merkez Akdere Köyü sakinlerine ulaşabilmek için öncelikle yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açma çalışmasına katılan din görevlileri, ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde köyde mahsur kalan vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Serseri 07 Nisan 2020 03:10

    Pravo brafo

  • Yerli 04 Nisan 2020 11:41

    Keşke o kutsal hizmet bana da nasip olsaydı ama olsun biz de kendi çapımızda insanlığa hizmet ediyoruz imamlarımızı kutluyorum

  • Imamhatipli 04 Nisan 2020 10:52

    Ne diyeyim vallaha gözlerim doldu hergün arkasında namaz kıldıklarımız bugünlerde bize hizmet ediyor Allah onlardan razı olsun

  • Ozbeoz Karslı04 Nisan 2020 02:59

    Allah razı olsun Allah bu gibi din adamlarını başımızdan eksik etmesin inşaAllah