BÖLGE Haber Girişi : 21 Ocak 2020 21:09

CHP'de Bozkurt Sesleri

CHP'de Bozkurt Sesleri
Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanlığı için adaylık yarışı başladı.

Kars Olay-Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanlığı için adaylık yarışı başladı. Erzurum CHP'de kongre sürecinde son aşamaya gelindi. Gözler İlçe kongrelerin ardından yapılacak il kongresine çevrilmiş durumda.

Şubat ayı içerisinde yapılması beklenen İl kongresine doğru gidilirken, siyasi hava iyiden iyiye ısınmaya başladı.

Mevcut CHP İl Başkanı Bülent Oğuz,yeniden aday olduğunu duyurdu. Bu mevcut tablonun aksine il başkanlığı için Erzurum kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim daha sahaya çıktı.

CHP'nin 25 ve 26 dönem milletvekili adaylarından Gazeteci Orhan Bozkurt'un ismi siyasi kulisleri alt-üst etti. Erzurum'da her kesim tarafından tanınan, bilinen ve sevilen bir pozisyonda olan Bozkurt'un, tüm ilçelerde CHP'nin ortak adayı olarak öne çıkması bir çok hesabı da alt-üst etti.

Şimdiden Erzurum kamuoyu CHP tabanı ve delegeleri arasında heyecan oluşturan Bozkurt ile başlayacak süreci merak ediyor. Orhan Bozkurt'un bulduğu destekle  sahaya inmesi sadece Erzurum CHP'de değil, şehirde de siyasi dengeleri değiştirecek gibi görünüyor. 

Siyasetin çok sıcak gelişmelere, hayatın ise buz tututuğu bugünlerde Erzurum'da dengeler değişecek gibi...
Gelecek günler çok şeylere gebe hep birlikte izlemeye devam edeceğiz..

CHP Erzurum İl Başkan Adayı Orhan Bozkurt, “Durumu idare etmek için değil, birlikte yönetmek için partimizin en onurlu görevlerinden biri olan İl Başkanlığına adayım” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.