ASAYİŞ Haber Girişi : 21 Ocak 2020 20:36

Kars'ta Kilolarca Uyuşturucu Ele Geçirildi

Kars'ta Kilolarca Uyuşturucu Ele Geçirildi
Kars'ta Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri Kars'ta son yılların en büyük uyuşturucu operasyonuna imza attı. Operasyonda 3 kg uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kars Olay-Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden Yapılan Açıklamada: "21.01.2020 günü İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan takip ve analiz sonucu uyuşturucu madde ticareti yaptıklarından şüphelenilen 75 * ** plakalı araç ekiplerimizce durdurulmuş olup, araç ve şahıslar üzerinde Narkotik Dedektör Köpeği ODİN'in yardımı ile yapılan aramada;

 

4 parça halinde 2 kilogram reçine esrar, 2 parça halinde 1 kilogram Metamfetamin maddeleri ele geçirilmiştir. (15000 kullanımlık uyuşturucu madde)

 

Konu ile alakalı olarak G.S.,Y.S. ve Yabancı Uyruklu G.M.H. ve M.M isimli şahıslar hakkında TCK-188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti) suçu kapsamında adli işlem başlatılmış olup, işlemlerinin ardından şahıslar Kars Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceklerdir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.