TÜRKİYE Haber Girişi : 16 Ağustos 2018 23:49

Buradayız, Ülkemizin yanındayız. Ne fedakarlık yapmamız gerekiyorsa hazırız

Buradayız, Ülkemizin yanındayız. Ne fedakarlık yapmamız gerekiyorsa hazırız
ABD'nin tehditleri sonrasında dolardaki yükseliş devam ediyor. Her ne olursa olsun, buradayız. Ülkemizin yanındayız. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.

Kars Olay-ABD heyeti, Türk heyetiyle yapılacak görüşmede, "yarın en geç saat 18: 00'e kadar Papaz Brunson'u teslim etmelisiniz" demiş.
Papazı teslim etmeyen ve bu uğurda ekonomik olarak telaılan ülkeemizin yerinde.
Tarafımız ve mevzimiz çok net bir sürü Devletimizin yanındadır.
Herkesin zamanlarını güvenli hale getirmek için zamanlardan geçiyoruz. Müsriflikmiş, makam amaçlıymış, makam amaçlıymış, torpilmiş ... Bu yapıcı eleştirilerimizi tekrar edeceğiz. Ancak, şu anda, herkesin birebir olduğu bir yerde, bir kez daha, herkesin birebir olduğu bir yerdedir. Bu içeriğida, Sayın Cumhurbaşkanımıza çağrıımızdır. Lütfen tüm muhalefeti biran önce mutlaka bir tane toplayın. Safını Türkiye Cumhuriyetinin olduğu belli değil bütün kesimleri deşifre edin. Sonra da netleşmek ne olursa olsun, Cumhurbaşkanımız, yanına safını ülkemizde belirleniyor muhalefeti de alarak, kamuoyuna ilan etmelidir. Bu ekonomik savaştan ancak elbirliğiyle gevşiz. Bu savaş tek başına Sayın Erdoğan'ın savaşı değildir. Bu savaş Türkiye Cumhuriyetinin devleti ve milletiyle topyekün savaşıdır. Elbirliği edelim, safları sıklaştıralım 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.