KARS Haber Girişi : 16 Ağustos 2018 13:21

Çalışkan Valinin Hızını Bu Kez O Firma Yavaşlattı

Çalışkan Valinin Hızını Bu Kez O Firma Yavaşlattı
Kars Valisi Rahmi Doğan’ın hızına bu kez müteahhit firma yetişemedi.

Kars Olay / ÖZEL- Osmanlı mahallesi projesiyle Kars Kelesinin çevresinde bulunan gece konduların yıkılmasıyla Kale’nin muhteşem görüntüsü ortaya çıkarılmıştı. Kars Valisi Rahmi Doğan’ın girişimleriyle Kars’ta birçok projeye hayata geçirilip hizmete sunulurken son olarak Kale’nin eteklerinde bulunan ve Kars Çayı’nın üzerine yapılması planlanan bisiklet yolu ve projesi bu kez müteahhit firmanın yavaşlığına takıldı. 
Kars’a geldiği gün oturan vali olmayacağım diyen Vali Doğan Kars’a birçok hizmet katarken Çalışkan Vali’nin hızını ise projeyi alan firmalar yavaşlatmaya devam ediyor. Bunlardan en son olanı ise geçtiğimiz haftalarda yer teslimi yapılan bisiklet yolu projesine henüz başlanmaması ise işlerin neden yavaş ilerlediğinin bir kanıtı olarak ortaya çıktığını göstermiş oldu. 
Geçen hafta il özel idaresi ekiplerince yapılacak olan alana nasıl yapılacağına dair kireç tozu serpilmiş ve günlerdir firmanın çalışması beklenirken hiçbir çalışmaya başlanmaması ise dikkatlerden kaçmadı. 
Kars’ın çalışkan valisinin Kars’a kattığı birçok projede olduğu gibi bu projenin de bir an önce tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulması için gerekli çalışmaların hızlı bir şekilde başlaması için müteahhit firmanın çalışmalarına başlaması bekleniyor. 
Kars Valisi Rahmi Doğan’ın Kars’a kazandırdığı ve tamamlanarak hizmete sunduğu projelerden bir kaçını sayacak olursak; Arpaçay Kütük Ev, Sarıkamış Kütük Ev, GAMP Konağı, Kars Kent Meydanı, Kars Kültür ve Sanat Evi, Kars Kalesi Osmanlı Projesi Evleri, Evliya Cami Çevre Düzenlemesi, Evliya Cami Abdesthaneler Projesi ve diğerleri.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.