İLÇELER Haber Girişi : 06 Ocak 2018 16:20

Belediyenin Çıldır Gölü Servisine Yoğun İlgi

Belediyenin Çıldır Gölü Servisine Yoğun İlgi
Kars Belediye tarafından başlatılan Çıldır Gölü’ne ücretsiz servis, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Kars Olay-Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın talimatı ile Kars turizmine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Çıldır Gölü Kütük Ev, ücretsiz servis aracına talep her geçen gün geçtikçe artıyor. Kars Belediyesi’ne ait otobüs yerli ve yabacı turistleri Çıldır Kütük Eve taşıyor.

Bu hizmetten faydalanan yerli ve yabancı turistler, Karaçanta’ya böyle bir hizmeti hayata geçrdiğinden ötürü teşekkür ederken, Karaçanta, Kars’a gelen misafirlere her şeyin en güzelini yapacaklarını açıklayarak servis hizmetinin devam edeceğini duyurdu.

Kars'a gelen yerli ve yabancı misafirleri Çıldır Gölü'ne taşıyacak olan ücretsiz servisler her gün saat 10.30'da Belediye Bakanlığı önünden hareket ediyor.

Çıldır Gölü Kütük Ev önüne götürülen misafirler donmuş göl üzerinde atlı kızaklarla kayıyor, burada çeşitli etkinliklere katılıyor ve daha sonra 15.30'da Çıldır Gölü'nden alınarak Kars'a geri getiriliyor.

cildir-servis-(1).jpgcildir-servis-(2).jpg

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.