SİYASET Haber Girişi : 16 Nisan 2018 11:02

Bakan Arslan Merhum Başkanın Taziye İçin Kars'a Geldi

Bakan Arslan Merhum Başkanın Taziye İçin Kars'a Geldi
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Akyaka Belediye Başkanı Muhammed Toptaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Kars Olay  -Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan cenazeye katılmak üzere geldiği Kars Harakani Havalimanında Kars Valisi Rahmi Doğan, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Jandarma komutanı Albay Osman Kılıç ve bazı il protokolü karşıladı. 
 
Akyaka ilçesine gelen Bakan Arslan, taziye ziyaretinde bulunarak Toptaş'a Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diledi.
 
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, burada yaptığı konuşmada, acılarının büyük olduğunu söyleyebilecek çok şey yok, acımız çok büyük tesellimiz var. Eser bırakarak arkasından güzel şeyler söylenebilecek bir şekilde hayat yaşamış olması ve bizim de böyle bir hayatı yaşayan bir başkanla yol arkadaşlığı yapabilmiş olmamız memnuniyetini tekrar eder, hepimizin başı sağolsun." dedi.
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya da merhum başkan Toptaş'a Allah'tan rahmet dileyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın taziyelerini iletti.
 
Bakan Arslan ve beraberindeki heyet daha sonra Akyaka İlçesinden karayolu ile ayrılarak Hasan Harakani Türbesi ve Kars Valiliği'ni ziyaret ederek Kars'tan havayolu ile ayrıldı.
 
Bakan Arslan ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'ya taziye ziyareti programı kapsamında AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey,  Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars İl Müftüsü MEhmet Genç, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, KAÜ Genel Sekreteri Alpaslan Yüce, eski Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, il protokolü ve vatandaşlar katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.