İLÇELER Haber Girişi : 15 Nisan 2018 19:29

Vefat Eden Belediye Başkanı Akyaka'da Toprağa Verildi

Vefat Eden Belediye Başkanı Akyaka'da Toprağa Verildi
Akciğer yetmezliği nedeni ile tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Karsın Akyaka İlçesi Belediye Başkanı Muhammet Toptaş'ın cenazesi defnedildi.

Kars Güncel- Akciğer yetmezliği nedeni ile tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Karsın Akyaka İlçesi Belediye Başkanı Muhammet Toptaş'ın cenazesi defnedildi. 

Erzurum Bölge Araştırma Hastanesi morgundan Akyaka ilçesine getirilen Toptaş'ın cenazesi, önce evine götürülerek helallik alındı ve daha sonra Akyaka Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törende protokol üyeleri aile yakınlarına taziyelerini iletti. Toptaş'ın cenazesi kılınan namazın ardından Akyaka İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene Akyaka İlçe Kaymakam Vekili Abdil Koç, İlçe Jandarma Komutanı, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, eski Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.