SİYASET Haber Girişi : 09 Temmuz 2018 08:44

Bakan Arslan Kars'ta O Siyasetçiye Sitem Etti

Bakan Arslan Kars'ta O Siyasetçiye Sitem Etti
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan 24 Haziran teşekkürü için gittiği Sarıkamış ilçesinde yaptığı konuşmada; “Şahsi menfaati için aramızda gözükenlerin peşinden sakın gitmeyin.” diyerek kime sitem etti.

Kars Olay- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan 24 Haziran teşekkürü için gittiği Sarıkamış ilçesinde yaptığı konuşmada; “Şahsi menfaati için aramızda gözükenlerin peşinden sakın gitmeyin.” diyerek kime sitem etti.

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın 24 Haziran seçimleri sonrasında gerçekleştirdiği seçim teşekkür ziyaretlerinde AK Parti’ye en çok oyun verildiği ilçe olan Sarıkamış ilk ziyaret noktası oldu. Bakan Arslan’a ziyaret programında Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 3. Sıra milletvekili adayı Fettah Çetinkaya, İl Başkanı Adem Çalkın, Belediye Başkanı Köksal Toksoy ve ilçe başkanı Serkant Aykul eşlik etti.

İlçe başkanlığı tarafından hazırlanan salonda konuşma yapan Bakan Arslan, seçim sürecinde “ Şahsi kibrine yenilerek ben yoksam AK Parti yok dedi, ben yoksam Ahmet Arslan yok” diyenlere sert çıktı.

Arslan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bizler AK Parti olarak büyük bir aileyiz, bu AK Davayı sahiplenen, dava uğruna hizmet eden ilçe başkanlarımız var, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz var, il genel meclis üyesi, belediye meclis üyelerimiz var, kadın kolları, gençlik kollarından arkadaşlarımız var, encümenlerimiz var, muhtarlarımız var, aday adaylarımız var adaylarımız var.  Ama içinden bazıları kendi şahsi kibrine yenildi. Ben yoksam AK Parti yok dedi, ben yoksam Ahmet Arslan yok dedi. Mübarek daha düne kadar benim kapıma gelip bana nasıl yardımcı olabilirsin derken, şimdi diyorsun ki ben Ahmet Arslan’dan daha iyi oy alırdım.  Valal kusura bakma ya sen Ahmet Arslanı tanımıyorsun, yada kendini hiç tanımamışsın.  Yazık yazık bir kere daha söylüyorum çok yazık. Bu tip insanlara kanmayın size hizmet edeceklerin peşinden gidin. Size bugüne kadar hizmet etmişlerin peşinden gidin. Şahsi menfaati için aramızda gözükenlerin peşinden sakın gitmeyin. Çünki onlar dokuz ay sonra belediye seçimlerinde de bize zarar verecekler, il genel meclisi seçimlerinde de zarar verecekler. Şahsi menfaatleri peşinde giden adamlara sakın yüz verip taviz vermeyin ki bir daha böyle davranmasınlar ve örnek olsunlar. Sarıkamışlı hemşehrilerim size hizmet etmek boynumuzun borcudur.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.