KARS Haber Girişi : 08 Temmuz 2018 17:44

Bakan Arslan'dan Cumhuriyet Caddesinde Asfalt İncelemesi

Bakan Arslan'dan Cumhuriyet Caddesinde Asfalt İncelemesi
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan seçim teşekkür ziyaretleri için geldiği Kars’ta Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan Cumhuriyet Caddesi sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Kars Olay- Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan seçim teşekkür ziyaretleri için geldiği Kars’ta Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan Cumhuriyet Caddesi sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Bakan Arslana Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın , KGM 18. Bölge Müdürü Erhan Özkaya ve karayolları personelleri eşlik etti.

İnceleme sonrası açıklama yapan Bakan Ahmet Arslan; “Kars şehir geçişinde daha önce 9 km bölünmüş, 4 km de tek yönlü yol olmak üzere yol ağımıza alarak çalışmalarına başlamıştık. Bu sene Cumhuriyet Caddesinde daha önce arkadaşlarımız alt yapı çalışmalarına başladılar, tiretuarları, kaldırımlarını daha önceden yapmış ve kısa süre içerisinde asfalt dökümüne başlayacağımızı söylemiştik, nitekim asfalt döküm çalışmaları başladı.  9 km bölünmüş yolun 4 km’sini, yine 4 km tek yönlü yolunda 3 kmsini bitirmiş oluyoruz. Bu çalışma kapsamında hem Cumhuriyet Caddesi’ni , hem Faikbey Caddesini hem Ani Yolunu, Digor Yolunu, Subatan Yolunu ve Üniversitenin ordan Cumhuriyet Köyüne giden Belediyenin Ahmet Arslan Caddesi olarak ismini koyduğu caddede dahil bütün bu yolları biz karayolları marifeti ile hem bölünmüş yol hemde tek yol olarak standardını yükseltmiş oluyoruz. Tiretuarlarını ve kaldırımlarını yapıyoruz aynı zamanda aşınma tabakasıda dahil sıcak asfaltını atmış olacağız. Binder tabakası 10 cm, aşınma tabakası 5 cm olmak üzere 15 cm lik asfalt kalınlığı var. Bütün bu çalışmalardaki amacımız Karsın ve Karslının hizmetini görmek seyehat konforunu arttırmak yaşam kalitesini arttırmak bu konuda Bakanlık olarak biz her zaman üzerimize düşeni yaptık yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bakan Arslan çalışmarı yürüten Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’ndeki görevlilerine teşekkür etti.

Bakan Arslan asfalt serme makinasını sürerek görevli personeller ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.