Artık O Köydeki Çocukların da Oyun Parkları Var!

Kars Olay- Bakan Soylu sosyal medyadan izlediği "Çocukların Park isteği (Kars’ın Selim ilçesine bağlı Laloğlu köyü) video karşısında duyarsız kalmayarak Kars Valisi Rahmi Doğan'ı bizzat arayıp park yapılması yönünde talimat vermesinden ardından Kars Valiliği Laloğlu köyündeki oyun parkını bitirerek çocuklara hediye etti. Kars Valisi Rahmi Doğan’ın da duyarsız kalmayarak Loloğlu köyüne çocuklar için biran önce oyun parkı yapılması yönündeki talimatı doğrultusunda oyun parkı kısa sürede yapılarak köyün meydana kuruldu. Oyun parkının yapılmasıyla birlikte gönüllerince oynayan çocukların oyun parkına kavuşma mutluğu ise yüzlerine yansıdı.

Kars Valiliği Açıklama Yapmıştı;
"İlimiz Selim İlçesi Laloğlu Köyünde ikamet eden çocukların köylerine oyun parkı yapılması yönündeki taleplerini içeren sosyal medya paylaşımları İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu tarafından görülmüş ve değerlendirilmiştir.
Konu hakkında İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Valimiz Sayın Rahmi Doğan’ı bizzat arayarak Selim Laloğlu Köyüne oyun parkı yapılması yönünde talimatta bulunmuş olup; Valiliğimizce oyun parkı yapılması için gerekli oyuncak ve diğer müştemilat siparişi verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, dağ ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.