Ardahan'da Eşini Öldüren Koca Serbest Bırakıldı

Kars Olay- Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Derince 'de eşi tarafından 2 gün işkence edilerek öldürülen Ardahanlı kadının ardından bu kez bir kadın da Ardahan'ın  Çıldır ilçesinde  öldürüldü.

 

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde meydana gelen bir olayda eşini bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen şahıs cinayetten bir gün sonra denetim serbestlik uygulaması öne sürülerek serbest bırakıldı.

 

Alınan bilgilere göre Ardahan'ın Çıldır ilçesinde oturan Sezgin Coşkun adlı bir kişi uzun süredir anlaşamadığı eşiyle  kıskançlık yüzünden tartıştı. Savcılığa verilen ilk ifadede eşini bıçaklayarak öldürdüğü ve denetim serbestlik denerek serbest bırakıldığı ileri sürülen Sezgin Coşkun'un bir başka kadınla yazışırken eşi tarafından yakalandığı ve ölüme neden olan olayın bu tartışma üzerine çıktığı  ileri sürüldü.

 

Tartışmanın büyümesi üzerine bıçakla eşini ağır yaralayan Sezgin Coşkun 2 çocuk annesi eşi 34 yaşında ki  Özlem Çoşkun'u öldürdü.

 

 Olayı duyan ve annelerinin öldüğünü gören çocuklarının feryadı üzerine önce komşular sonrasında polisin geldiği olay yerinde gözaltına alınan Sezgin Coşkun'un bir gün sonra denetimli serbestlikle salıverildiği öğrenilirken,  kamuoyu yaşanan bu durum karşısında şok olup hayrete düştü.

 

Eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Özlem Coşkun, ailesi tarafından gözyaşlarıyla   toprağa verildi.

  • 2 / 1 Ardahan'da Eşini Öldüren Koca Serbest Bırakıldı 0

  • 2 / 2 Ardahan'da Eşini Öldüren Koca Serbest Bırakıldı 1

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.