KARS Haber Girişi : 26 Haziran 2019 23:10

Ankara’dan Bomba Kulis… O Bürokrat Kars Özel İdare Genel Sekreteri mi oluyor?

Ankara’dan Bomba Kulis… O Bürokrat Kars Özel İdare Genel Sekreteri mi oluyor?
Ankara’da konuşulan ve fısıltısı Karsa kadar duyulan Kars’ta bomba etkisi yaratacak “Kars İl Özel İdare Genel Sekreterliğine O bürokrat mı atanacak?” kulis haberi Karsın gündemine bomba gibi düşeceğe benziyor.

Kars Olay-Ankara’daki kaynaklardan edinilen bilgilere göre şimdilerde Kars İl Özel İdare Genel Sekreterliği için hazırlanan eski Siyasetçi şimdi ise Bürokratlık yapan o isim Kars İl Özel İdare Genel Sekreterliği koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Kars’ta uzun yıllar siyaset sahnesinde olan ve şuan Ankara’da bürokratlık yapan o ismin Ankara’da ya bir daire başkanlığı yâda Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği için hazırlık yaptığı öğrenildi. İddia odur ki Kars’ın siyaseti ve bürokrasisine yön veren kişilerinde oluru alınmış. Eğer Ankara’daki daire başkanlığı görevi verilmez ise şimdiden yeni Kars İl Özel İdare Genel Sekreteri Kars’a hayırlı olsun… Son olarak bakalım Özel İdare Genel Sekreterliğine hazırlanan o isim Ankara’da daire başkanı mı olacak yoksa Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri mi? Bizi takip etmeye devam edin…

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Utku AYDIN 29 Haziran 2019 18:02

    Haber yapın biraz, magazin yapmayın.