SİYASET Haber Girişi : 15 Ağustos 2019 02:01

AK Parti Kars'ta 18. Kuruluş Yılını Kutladı

AK Parti Kars'ta 18. Kuruluş Yılını Kutladı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars İl Başkanlığı, partilerinin kuruluşunun 18. yılı dolayısıyla kutlama gerçekleştirdi.
AK Parti Kars'ta 18. Kuruluş Yılını Kutladı

Kars Olay- AK Parti Kars İl Başkanlığı, partilerinin 18.'inci kuruluş yılı nedeniyle kutlama programı düzenledi.

 

Kars İl Başkanlığı'nda düzenlenen programa AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, önceki dönem il başkanları Şakir Yurdakoş, Ramazan Karakalle, il yönetim üyeleri, ilçe belediye başkanları, parti kurucu üyeleri, partililer ve basın mensupları katıldı.

 

AK Parti'nin 18. kuruluş yılı için çiçeklerle "18. Yıl AK Parti" yazısı ve Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile parti logosunun bulunduğu pasta hazırlandı.

 

Konuşma yapan İl Başkanı Adem Çalkın; "Rabbime hamd ediyorum cenabı Allah bizi dünya lideri, genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a dava arkadaşı yol arkadaşı etti. Partimiz bugün 18 yaşına girmiş ve ülkemize sayısız hizmet eser kazandırmış bir partidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile; "Bizim davamız yeni bir dava değildir, bizim kuruluş felsefemiz 1071'ten, 1453'lere dayanıyor." Rabbime hamdolsun, Allah daha güzel hizmetleri ülkemize halkımıza yapmamızı nasip etsin." dedi.

 

Daha sonra ise önceki dönem il başkanları Ali Şakir Yurdakoş ve Ramazan Karakelle ile önceki dönem AK Parti Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven'de partililere hitap etti.

 

Yapılan konuşmaların ardından Kars il teşkilatından kurucu üyelerin isimleri tek tek okunurken, vefat edenler için fatiha okunduktan sonra Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile parti logosunun bulunduğu pasta kesildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.