KARS Haber Girişi : 09 Şubat 2019 20:22

Yusufpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Şahin Can Güngör

Yusufpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Şahin Can Güngör
Yusufpaşa Mahallesi’nden muhtar adayı Şahin Can Güngör "Verin Yetkiyi Görün Etkiyi" dedi.

Kars Olay-Şahin Can Güngör, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde ‘’VER YETKİYİ, GÖR ETKİYİ’’ sloganı Yusufpaşa Mahallesi’nden muhtar adayı oldu. ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ prensibiyle yola çıktığını belirten Şahin Can Güngör, muhtar olarak seçilmesi halinde mahalle sakinlerinin her birine hakkaniyetle davranıp herkese aynı derece de yakın olacağını söyledi.

Dört duvar arasına saklanıp ulaşılamaz muhtarlık anlayışından ziyade 24 saat hangi sebeple olursa olsun mahalle halkının yanında olan bir muhtarlık prensibiyle yola çıktığını belirten Şahin Can Güngör, çevresinin yoğun talebiyle Yusufpaşa Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu belirtti.

 

Şahin Can Güngör’ün özgeçmişi;
18 Eylül 1992 yılında doğdum. İlköğretim ve ortaöğretimi Ankara’da tamamladım.2010 yılında memleketim olan Kars’ta Kafkas Üniversitesi’nde Eğitim Fakültesini kazanarak Serhat Şehri Kars’a geldim.4 yıllık eğitimimden sonra Kafkas Üniversitesi’nde Yüksek Lisans eğitimime başladım.2016 Yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde Adalet Bölümünü kazandım.2018 yılında Kafkas Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nda Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik Bölümü’nü kazanarak okumaya devam ediyorum. Vatani borcum askerlik hizmetini Aydın ilimizde Jandarma olarak yaptım. Bekarım 2013 yılından günümüze Türkiye Futbol Federasyonu’nda İl Hakemi olarak görev yapmaktayım.

2014-2016 Yılları arasında Susuz ilçesi Yolboyu (Uzunzayim) Köyü’nde ve Merkez’e bağlı Akbaba(Ardos) Köyü’nde öğretmenlik yaptım.

2016 yılından itibaren Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çalışmaktayım.

2016 yılından günümüze Türkiye Yüzme Federasyonu’nda hakem olarak görev yapmaktayım.

2017 Yılı’ndan günümüze Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nda Kars İl Temsilcisi olarak Gazi Kars’ı temsil etmekteyim.

2018 yılı Mart-Eylül dönemlerinde Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA)’da Bölge Sorumlusu olarak gençlerimize örnek olmaya onlara elimden geldiğince yol göstermeye çalıştım.

Yaşadığım çevre içerisinde çalışkanlığı ve yardımseverliliği ile tanınan ve takdir edilen birisiyim. Aday olmamdaki en büyük etken ise çevremden gelen yoğun taleptir. Bana görev verilmesi halinde tek amacım ise mahalle sakinlerine hakettiği şekilde hizmet etmektir. 

’Halka Hizmet Hakka Hizmettir” prensibi gereği çıktığım bu yolda güzide mahalle sakinlerimizin her birine hakkaniyetle davranıp herkese aynı derece yakın olacağımı söylemek isterim. Dört duvar arasına saklanıp ulaşılmaz muhtarlık anlayışından ziyade 24 saat hangi sebeple olursa olsun yanınızda olan bir muhtarlık prensibiyle yol çıktım.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Çarşıbaşı 16 Mart 2019 20:35

    Böyle değerli bir insan muhtarlığa da yakışır Başkanlığa da nerede oturuyorsun diyip boş boş konuşanlara adam Kars ta oturuyor senin ulaşamayacağın adamlara ulaşıp hizmet getirecek mahallemize başarılar güzel insan......

  • YUSUF PAŞALI 14 Şubat 2019 16:23

    NEREDE OTURDUĞUN BELİ DEĞİL KİMSE SENİ TANIMIYOR SEN KİMSİN BEN ALTMIŞ SENEDİR O MAHALLEDE OTURUYORUM GİT İŞİNE BAK BİR BU KALMIŞTIR.

  • ahmet davutoğlu 09 Şubat 2019 20:59

    hayırlı olsun ama biz seni tanımıyoruz daha önce geldin mi mahalleye