SİYASET Haber Girişi : 09 Kasım 2019 18:53

Yunus Kılıç: Kafkas Üniversitesi’nin Bir Numarası Benim

Yunus Kılıç: Kafkas Üniversitesi’nin Bir Numarası Benim
Kars Milletvekili Yunus Kılıç Kafkas Üniversitesinin bir numaralı öğrencisi olduğunu söyledi.
Yunus Kılıç: Kafkas Üniversitesi’nin Bir Numarası Benim

Kars Olay-AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kafkas Üniversitesi’nin bir numaralı öğrencisinin kendisi ve dönemindeki ekip olduğunu söyledi.

Kars Kafkas Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı Açılış töreninde konuşan Kars Milletvekili Yunus Kılıç şunları ifade etti: "Öğrenci arkadaşlarımızdan bilmeyenler vardır, tabi hocalar bilirler Kafkas Üniversitesi'nin ilk öğrencisi bizim ekip. Hatta Kafkas Üniversitesinin bir numaralı öğrencisi benim. Veteriner Fakültesi olduğu için ağırlıklı öğrenciler erkekti. Yaklaşık 40 erkek 5 tanede bayan öğrencilerimiz vardı. Şimdi rakamlar söylenince aslında ne kadar büyük bir mesafe kat ettiğimizi anlamak mümkün. Şuan 22 bin öğrencimiz var, yani bu gün kurulduğumuz gündeki öğrenci sayımızın beşyüz katı ve yılda 4 binin üzerinde öğrenci kabul ediyoruz, kurulduğumuz gündeki öğrenci sayımızın yüz katı. Aslında nitelik ve nicelik aslından hakkaten ciddi bir mesafe kat etmişiz."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.