ASAYİŞ Haber Girişi : 01 Ocak 2020 01:28

Yılbaşı Öncesi Kars Narkotik Uyuşturucuya Geçit Vermedi

Yılbaşı Öncesi Kars Narkotik Uyuşturucuya Geçit Vermedi
Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince alınan istihbari bilgi kapsamında uyuşturucu maddeyle yakalanan 3’ü ya.ancı uyruklu 4 kişi tutuklandı.
Yılbaşı Öncesi Kars Narkotik Uyuşturucuya Geçit Vermedi

Kars Olay-İki İran ve bir Türk Uyruklu şahsın uyuşturucu ticareti yapmak maksadıyla Kars’a geleceği öğrenildi. Yapılan takip neticesinde 04 * ** plakalı araç ve araç içerisinde bulunan 4 şahıs Bölge Trafik Uygulama noktasında durduruldu. 2 İran uyruklu şahsın üst aramasında 135 Gram ve 10 Gram ağırlıklarında iki farklı türde ve yaklaşık 700 kişiyi zehirleyebilecekleri miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konu ile alakalı olarak; araç sürücüsü olan M.N. A isimli şahsın bilgi sahibi olarak ifadesine başvurulduktan sonra Emniyet Müdürlüğünce serbest bırakıldı.

Yabancı Uyruklu olan A.H.Z.B., H.B. ve Türk vatandaşı olan E.A. isimli şahıslar TCK-188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti) suçu kapsamında adli makamlara sevk edilen şahıslar tutuklandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.