KARS Düzenleme Tarihi : 14 Eylül 2020 14:54 Haber Girişi : 14 Eylül 2020 14:59

Yavuz Sağdıç'tan Karslılara Birliktelik Çağrısı

Yavuz Sağdıç'tan Karslılara Birliktelik Çağrısı
İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, uyuşturucu kullanımı ve ticaretinin Kars’a yakışmadığını belirterek, “gelin uyuşturucuyu hep birlikte bitirelim” dedi.

Kars Olay- Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, uyuşturucu kullanımı ve ticareti ile mücadele konusunda tüm Karslılara birliktelik çağrısında bulundu.

 

Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç yaptığı çağrıda: "Toplumumuz açısından büyük önem arz eden insanlığı özelliklede gençleri ve çocukları ciddi manada tehdit eden uyuşturucu ile mücadelemiz kesintisiz devam ediyor. Serhat şehrimiz Kars ilimize uyuşturucu kullanımı ve ticareti yakışmıyor. Gelin uyuşturucuyu hep birlikte bitirelim.  Bu noktada; Uyuşturucu ile mücadele de siz değerli halkımızın yardımları ve desteği bizler için azımsanmayacak derecede önem arz etmektedir. Uyuşturucu ile ilgili her türlü ihbar dikkate alınarak değerlendirildiğinden halkımızın uyuşturucuyu yetiştirenler ve satanlar ile ilgili gördükleri ve duydukları her türlü bilgiyi 155 ihbar hattına bildirmelerini bekliyoruz." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • BORAN 15 Eylül 2020 10:45

    Uyuşturucu toplumsal bir sorunumuzdur. Uyuşturucu ile mücadele de sadece kolluk kuvvetlerinin sorumluluğunda değil, toplumsal sorumluluğumuzdadır. Çevremizdeki uyuşturucu vakalarını yetkililerimizle tereddütsüz paylaşmamız lazım. Çevremizdeki bağımlıların ceza almasından korkmamamız gerekir; çünkü ceza dışında, yetkililerimiz öncelikle bağımlı bireyin topluma kazandırılması amaçlı rehabilitasyon merkezlerine yönlendirmektedirler. Aksi takdirde uluslararası ve yerel uyuşturucu tacirleri her yanımızı sarar hale gelir ve yarın çocuklarımız uyuşturucu bağımlısı olarak karşımıza çıkarsa şaşırmayalım.