KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 14 Kasım 2018 20:35

Yavuz Bingöl Üniversite Devlet Konservatuvarını Ziyaret Etti

Yavuz Bingöl Üniversite Devlet Konservatuvarını Ziyaret Etti
Müzik Sınıflarının Alt Yapısını Destekleme Kampanyası çerçevesinde Kars’ta bulunan Sanatçı Yavuz BİNGÖL, Kafkas Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı ziyaret ederek Devlet Konservatuvarı hocaları ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Kars Olay-Müzik Sınıflarının Alt Yapısını Destekleme Kampanyasının lansmanı kapsamında, Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK, beraberinde sanatçı Yavuz BİNGÖL ile Kars’a geldi.
Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk, 65. dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Sanatçı Yavuz Bingöl, müzik sınıflarına piyano ve bağlama dağıtılması kampanyası çerçevesinde Kars'taki bir okulda düzenlenen törene katıldı. 
 Türkiye genelinde yaygınlaştırılması düşünülen ve bakanlık tarafından önemsenen bu projeye, Devlet Konservatuvarımızın sunabileceği katkıların da konuşulduğu ziyarette Yavuz Bingöl, 1-5 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Türk Halk Müziği Festivaline Konservatuvar hocalarını ve öğrencilerii davet etti.
 Ziyaretin sonunda Yavuz Bingöl’e Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Aşkın Çelik tarafından günün anısına hediye takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.