EĞİTİM Haber Girişi : 23 Şubat 2018 09:58

Vali Tatil Vermedi Öğrenciler Çıldırdı

Vali Tatil Vermedi Öğrenciler Çıldırdı
Karsta bu gün sabah başlayan ve etkisini arttırarak devam eden kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkilerken okulların pazartesi günü tatil olmadığı belirtildi.

Kars Olay- Kars'ta etkili olan tipi ve kar yağışından ötürü öğrencilerin kar tatili beklentilerine karşı Kars Valisi Rahmi Doğan'ın "Tatil Olacak Bir Durum Yoktur" paylaşımından sonra öğrenciler Kars Valisini tatil vermesi için resmen twit yağmuruna tuttu.

Vali Doğan Twitter'den; "Sevgili öğrenciler değerli veli ve öğretmen arkadaşlarım eğitim öğretime ara vermeden devam ediyoruz. Bana gelen bilgiye göre okulları tatil edecek bir durum yoktur. Herkese iyi dersler." paylaşımını yapması üzerine bir çok öğrenci ve veli Kars Valisinne tatil ver diye yorum yazmayı geciktirmedi. 

Vali Tatil Vermedi Öğrenciler Twittiri Yıktı; "Haklısınız valim, biz öğrenci değil kutup ayısıyız zaten"

Vali Doğan'ın okulları tatil etmesi yönünde yorum atan öğrencilerin yorumları ise okuyanları gülümseter cinsten. İşte Vali Doğan'ın okullar tatil değil paylaşımdan sonra ööğrencilerin Kars Valisine verdiği cevaplar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.