KARS Düzenleme Tarihi : 26 Ekim 2020 22:16 Haber Girişi : 26 Ekim 2020 22:21

Vali Öksüz ve Kars Siyasetinden Ankara Çıkarması

Vali Öksüz ve Kars Siyasetinden Ankara Çıkarması
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Kars Milletvekilleri Arslan ve Kılıç ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'dan Ankara çıkarması.

Kars Olay-AK Parti Kars Milletvekili ve 65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, AK Parti Kars Milletvekili ve TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak Kars’taki yatırımlar için destek istediler.

 

Ankara’daki ziyaretleri kapsamında; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ve İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret eden Kars heyeti, şehrin yol, su, kanalizasyon gibi alt yapı projeleri ile arıtma, katı atık tesisi, kentsel dönüşüm projeleri ve ihtiyaç duyulan araç, gereç, teçhizat hakkında bilgiler verdiler.

 

DESTEKLER ÇOK KISA SÜREDE KARS’A ULAŞTIRILACAK
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve diğer bürokratlar, Kars heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Anadolu’nun kadim şehirlerinden olan serhat şehir Kars’a yakışır hizmetler yapılabilmesi için devletin her türlü imkânının seferber edileceğini belirterek, ihtiyaç duyulan desteklerin kısa sürede Kars’a ulaştırılacağını söylediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • SAİT demirbaş 29 Ekim 2020 14:57

    Canabı allah büyük liderlerimizi türkiyenin başından eksik etmesin âmin.

  • devlet 28 Ekim 2020 22:22

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.