KARS Haber Girişi : 12 Haziran 2019 00:56

Vali Öksüz İstasyon Mahallesinde Vatandaşları Dinledi

Vali Öksüz İstasyon Mahallesinde Vatandaşları Dinledi
Kars Valisi Türker Öksüz, halk buluşmaları kapsamında İstasyon Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kars Olay-Kars Valisi Türker Öksüz Türker Öksüz mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada; kamu hizmetlerinin vatandaşa en etkin şekilde verilmesinin çabasında olduklarını, mahallelerin ve il genelinin her ne sorunu ve ihtiyacı varsa dinleyerek, bu sorun ve ihtiyaçlara çözüm sağlamak istediklerini vurguladığı konuşmasında:“ İldeki tüm kamu kuruluşları ve hizmet veren birimlerimiz olarak kamu hizmetlerini sizlere en etkin, verimli ve hızlı bir şekilde verebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ebetteki bir takım eksiklikler söz konusu olabilir. Bizlerin göremediğimiz ihtiyaçlarınız veya yeni oluşan ihtiyaçlarınız olabilir. Bizim amacımız bu sorunları tespit edip çözmektir. Hepinizin bildiği gibi Kars sıradan bir il değil, tarihi ve kültürel geçmişi, birikimi olan bir ildir. Kars, son yıllarda turizm açısından gittikçe önemli ivme kazanan bir il haline geldi. Binlerce yerli ve yabancı turist Kars’ı ziyaret ediyor. İlimizde bir yandan da turizmin yanı sıra tarım ve hayvancılık faaliyetlerimiz devam ediyor. Hayvan varlığımız ülke genelinde önemli bir yer tutuyor. Tabiî ki mahallede yaşadığınız bazı sorunlar yerel hizmetlerdir. Yol, su, alt yapı, temizlik gibi hizmetler belediye hizmetleridir. Elbette ki belediye üzerine düşen görevi yapacaktır. Görevlerini eksik bıraktıkları noktalarda da biz uyarı görevimizi yaparız ve görevlerini onlara hatırlatırız. Takipçi oluruz ve bizim bu noktada görev ve sorumluluğumuz var. Bizler Valilik ve tüm kurumlar olarak sizlerin taleplerine karşı duyarlıyız.” Şeklinde konuştu.

Vali Türker Öksüz daha sonra mahalle muhtarı Çetin Alin ve mahalle sakinleri tarafından dile getirilen; taziye evi, yol ve kaldırım, sokak köpekleri, okul önlerine hız kesiciler yapılması, yeşil alan, çocukların oynayabileceği park, kütüphane yapılması ile Bahri Dağdaş Caddesi ile Cumhuriyet Caddesinin kesiştiği Kazım Karabekir Kışlası kavşağına trafik ışıkları konulması gibi sorun ve taleplerini dinleyerek, talep ve sorunların çözümü için ilgili kurumlara talimat verdi.

Kars Valisi Türker Öksüz Öksüz’ün İstasyon Mahallesindeki halkla buluşmasına; Vali Yardımcısı Serdar Demirhan, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Acay, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seyit Müçteba Erdem, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tuncer Tekin ile Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Yılma Karadağ eşlik etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.